0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Abdij vloer

Een authentieke abdij vloer is een aanwinst voor ieder woonhuis of pand. De planken voor deze vloeren worden door Oldhuys zelf gemaakt, op een manier waarop ze honderden jaren oud lijken.

 

Kwaliteit

Oldhuys heeft jarenlang ervaring in het maken en bewerken van allerlei soorten hout. Door onze kennis en werkwijze is het mogelijk een abdij vloer op maat te maken, precies zoals u hem wilt hebben. Wij bieden u eindeloze mogelijkheden, van de keuze voor de houtsoort tot de manier van afwerking. Uw wensen staan centraal en omdat wij alles zelf invoeren en maken, betaalt u niet voor onnodige tussenschakels.

 

Meer weten

Wanneer u rondkijkt op de website, vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij onze klanten bieden. Zo vindt u ook de mogelijkheden voor uw eigen abdij vloer overzichtelijk op een rijtje. Wij kunnen u natuurlijk pas echt goed adviseren wanneer we weten wat uw eisen en wensen zijn. We nodigen u daarom uit om uw wensen vrijblijvend met ons te delen, zodat wij een offerte kunnen maken of meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Ook kunt u door het contactformulier op de website in te vullen een afspraak maken om langs te komen in onze showroom in Kootwijkerbroek.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 Р16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys