0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Brede planken

Brede planken in uw huis of bedrijf zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling. Oldhuys maakt en bewerkt de planken voor u op ambachtelijke wijze en zorgen ervoor dat u een vloer krijgt die u nergens anders zult vinden.

 

Werkwijze

Waar veel andere vloerspecialisten stoppen, gaan wij door en maken wij voor u extreem brede planken. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid te kiezen voor planken met een breedte tot wel 90 centimeter. De planken zijn bovendien gemaakt van oude stammen, binten en balken waardoor ze authenticiteit uitstralen. De brede planken worden gemaakt aan de hand van uw eisen en wensen en zo laat u door Oldhuys uw droomvloer maken.

 

Meer weten

Wanneer u rondkijkt op de website, leest u meer over onze specialiteit: brede planken. Ook bekijkt u foto’s in het fotoboek, zodat u een idee krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen. Vertel ons uw eisen en wensen en wij kunnen u vertellen wat er mogelijk is en wat de brede planken u gaan kosten. Omdat wij de planken zelf importeren en bewerken, kunnen wij u goedkoper leveren dan andere bedrijven. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Ook kunt u zo een afspraak maken om langs te komen in de showroom in Kootwijkerbroek.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys