0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Brede vloerdelen

Brede vloerdelen in uw woning geven u een gevoel van luxe en geborgenheid. Als enige in Nederland maakt Oldhuys nog authentieke brede vloerdelen, van verschillende soorten hout en in verschillende maten. U vertelt ons waar u naar op zoek bent, en wij gaan ermee aan de slag.

 

Mogelijkheden

Omdat wij ons hout zelf importeren en ambachtelijk bewerken tot de mooiste vloeren, heeft u alle keuzes zelf in handen. Zo kunt u kiezen voor extreem brede vloerdelen met een breedte van wel 90 centimeter of u kunt kiezen voor iedere gewenste maat kleiner. Ook kiest u zelf de houtsoort en de manier van afwerken. Dankzij dit maatwerk bent u ervan verzekerd dat u vloerdelen krijgt die niemand anders heeft.

 

Contact

Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij met u de mogelijkheden van brede vloerdelen bespreken. Vooraf kunt u op de website rondkijken, waar we foto’s hebben geplaatst van vloeren die door ons gemaakt zijn. Ook kunt u op afspraak langskomen in de showroom in Kootwijkerbroek, waar u een nog beter idee krijgt van wat wij u te bieden hebben. Contact met ons opnemen doet u door het contactformulier op de website in te vullen en op te sturen.

 

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys