0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Geschilderde vloeren

Laat geschilderde vloeren over aan een specialist als Oldhuys. Bij Oldhuys bent u verzekerd van kwaliteit en garantie. Hout leeft en werkt en daarom is het van belang dat vloeren niet te lijden hebben onder een verflaag. Bij Oldhuys krijgt uw vloer een behandeling met de juiste middelen en technieken, zodat uw vloer een oude uitstraling krijgt en toch lang mee kan gaan.

 

Verschillende kleuren

Koop bij Oldhuys kant en klare geschilderde vloeren in vier typische kleuren die uw vloer een grachtenpanduitstraling geven. Deze kleuren zijn exclusief bij ons verkrijgbaar en worden zo bewerkt dat uw nieuwe houten vloer er uitziet alsof hij uit een oud pandje is gehaald! Andere mogelijkheden bij Oldhuys:

Goed geschilderde vloeren hebben minder onderhoud nodig en dat kan voor verschillende branches erg aantrekkelijk kan zijn. Oldhuys legt regelmatig vloeren voor winkelpanden en horecagelegenheden. Hebt u interesse in onderhoudsvrije houten geschilderde vloeren, vul dan meteen ons contactformulier in.

 

Contact

De geschilderde vloeren van Oldhuys kunnen worden bewerkt waardoor ze er authentiek en oud uitzien. Bel voor meer informatie naar: 0342 – 444 333 of stuur een e-mail naar: info@oldhuys.nl.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys