0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Goedkope grenen vloerdelen

Oldhuys is leverancier van goedkope grenen vloerdelen en kent de beste technieken voor het snel en efficiënt leggen van een natuurlijke houten vloer! Waar wij ons in onderscheiden is in de levering van een vloer met een oude uitstraling, maar met moderne toepassingen en mogelijkheden. Zo leggen wij houten vloeren in de badkamer en kunnen we zelfs een houten vloer leggen op vloerverwarming

 

Niet duur

Goedkope grenen vloerdelen zijn verkrijgbaar bij Oldhuys. Omdat eikenhout een stuk harder is dan grenen, is de prijs zeer verschillend. Toch kunt u van de goedkope grenen vloerdelen van Oldhuys lang genieten. Oldhuys kan het onderhoud en de bewerking van de vloeren verzorgen. U kunt bovendien veel besparen door middel van moderne verwarming. Bekijk meteen onze goedkope grenen vloerdelen aanbieding. Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar ook voor professionele toepassingen leveren wij goedkope grenen vloerdelen. Denk hierbij aan winkels en horecagelegenheden. Wij kunnen u adviseren in de materiaalkeuze bij de mate van belasting van uw vloer. Vul het contactformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een afspraak. U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Contact

Indien u vragen heeft over goedkope grenen vloerdelen, neemt u contact met ons op via telefoonnummer: 0342 – 444 333 of stuur een e-mail naar: info@oldhuys.nl.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys