0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Groothandel houten vloeren

Oldhuys is de complete groothandel in houten vloeren. Wij leveren niet alleen houten vloeren, maar wij kunnen vloeren ook behandelen en zo een mooie oude uitstraling geven. Met onze klantgerichte service en passie voor oude vloeren onderscheiden we ons van andere groothandels in houten vloeren.

 

Meer dan groothandel

Oldhuys heeft als groothandel in houten vloeren oog voor oude houten vloeren. Daarom kunt u hier terecht voor deskundig advies en vloeren op maat. Wij hebben voor iedere vraag een oplossing op maat, of u nu een horecavloer zoekt of als particulier iets bijzonders wilt. Oldhuys is niet alleen groothandel in onderhoudsvrije houten vloeren, maar ook in nieuwe vloeren met een oude uitstraling! Al onze vloeren zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in verschillende plankbreedtes. Ook restauratie van monumentale vloeren kunnen wij verzorgen. Wij waarborgen de kwaliteit van onze vloeren en geven garanties van 10 jaar. Iets dat u niet snel treft bij de gemiddelde groothandel in houten vloeren. Omdat wij beschikken over de juiste ervaring en kennis van natuurlijke vloeren, kunnen wij u deze garanties geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Oldhuys groothandel en specialist in houten vloeren u te bieden heeft? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer: 0342 – 444 333. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@oldhuys.nl.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys