0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

DE Parketgroothandel voor detaillist, parketteur en ZZP-er

Oldhuys heeft verstand van en liefde voor Houten Vloeren !

Door de jaren heen heeft Oldhuys de liefde voor het ambachtelijke parketteursvak én de liefde voor hout als drijfveer om de mooiste houten vloeren te fabriceren. Met name de liefde voor oude en verouderde vloeren onderscheidt ons. Daarnaast zijn wij in staat om in eigen beheer uw vloer te roken, te verouderen (diverse methodes, van fossiel zagen t/m trommelen, etc) of te voorzien van een speciale kleurbehandeling.

 

Indien gewenst leveren wij uw vloer kant-en-klaar aan voorzien van een in eigen huis ontwikkelde HORECA BEHANDELING Voor uw klanten betekent dit een nagenoeg onderhoudsvrije vloer die voor jarenlang zorgeloos plezier garant staat en voor U betekent dit tevreden klanten die Uw goede naam hoog houden en door vertellen!

Bel gerust voor informatie

Bent u op zoek naar een speciale vloer, informeer dan naar de mogelijkheden. Heeft u specifieke vragen van Uw klanten die U niet kunt beantwoorden, bel ons! Zoekt u extreem brede delen of extra lange lengtes…. Juist! Belt u ons dan

Oldhuys is meer dan een een leverancier van houten vloeren.

Wij streven er naar uw vraagbaak te zijn en met u een jarenlange relatie op te bouwen omdat wij houden van hout en bestaan van klanten als U. Voor prijsinfo en assortiment verwijzen wij u graag naar onze afdeling verkoop.
U kunt mailen (info@oldhuys.nl) of bellen (0031) 342 444 333

Een vrijblijvende kennismaking is altijd gratis, maar …. nooit voor niets !

Oldhuys BV

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!