0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

Houten vloer repareren

Wanneer u uw houten vloer wilt laten repareren, dan staan de specialisten van Oldhuys voor u klaar. Dankzij onze voorliefde voor hout en onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij vloeren voor u weer maken zoals ze waren en waarschijnlijk zelfs beter.

 

Kwaliteit

Het kan gebeuren dat een houten vloer beschadigd raakt door bijvoorbeeld water of andere ongemakken. Veel bedrijven vragen vervolgens veel geld om houten vloer weer te repareren, maar Oldhuys laat zien dat dit niet duur hoeft te zijn. Wat voor soort vloer u ook heeft, wij kunnen hem bij laten maken, ook als u de houten vloer niet door ons heeft laten maken. Zo weet u zeker dat uw vloer weer net zo mooi wordt als dat hij was.

 

Offerte

Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij voor u een offerte om uw houten vloer te repareren. Bovendien kunt u hier meer over lezen op de website, en laten we met foto’s zien wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Op de website vindt u een contactformulier. Hierop kunt u aangeven wat precies het probleem is met uw vloer en wat voor type vloer u heeft. Wij zullen dan contact met u opnemen om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys