0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Houten vloer verven

Houdt u net als Oldhuys ook van oude vloeren, dan bieden wij de mogelijkheid om uw houten vloer te laten verven in prachtige monumentale kleuren. U bereikt hiermee niet alleen een mooie uitstraling, maar u bent ook nog eens voordelig uit in onderhoud. Een echte oude vloer brengt veel onderhoud met zich mee, maar als u uw houten vloer laat verven, hebt u er geen omkijken meer naar. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Technieken

Oldhuys kent als vloerenspecialist verschillende technieken om een houten vloer te verven of te verouderen. Voordeel van deze manier van werken is dat moderne vloeren een oude uitstraling kunnen krijgen. Het gebruik van vloerverwarming is hierdoor gewoon mogelijk. En wij leggen ook hout voor u in de badkamer! Methodes die wij toepassen:

Oldhuys levert echte OldDutch vloeren op maat met een warme uitstraling .

Een houten vloer verven door te logen of whitewashen is voor Oldhuys ook geen enkel probleem. Vraag meteen een offerte aan via ons contactformulier.

 

Contact

Oldhuys kan met specialistische kennis en technieken houten vloer verven. Zo krijgt de vloer precies de gewenste uitstraling. Maak telefonisch een afspraak en vraag naar de mogelijkheden: 0342 – 444 333 of stuur een e-mail naar: info@oldhuys.nl.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys