0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Kasteelvloer

Een kasteelvloer geeft uw huis of bedrijfspand uitstraling zoals geen enkele andere vloer dat kan doen. Oldhuys selecteert voor u de beste houtsoorten en werkt op een ambachtelijke wijze aan de vloer van uw dromen.

 

Kwaliteit

Het type vloer dat u kiest is van grote invloed op de sfeer die u in huis krijgt. Een kasteelvloer kan goed gecombineerd worden met verschillende soorten meubels en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Oldhuys heeft een voorliefde voor hout en vindt het iedere keer weer een uitdaging de perfecte vloer voor iemand te creëren. Omdat wij het hout zelf importeren en doordat wij de vloeren zelf maken, betaalt u bovendien minder dan ergens anders.

 

Contact

Op onze website leest u alles wat u moet weten over de verschillende mogelijkheden voor kasteelvloeren. Natuurlijk kunnen wij u nog beter adviseren over de mogelijkheden wanneer we weten waar uw voorkeuren naar uit gaan. U kunt ons er alles over vertellen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen of het formulier gebruiken om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom in Kootwijkerbroek.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys