0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Kloostervloer

Oldhuys heeft voor u de unieke kloostervloer die u nergens anders vindt. De uitstraling van een huis wordt voor een groot deel bepaald door de vloer. Wanneer u een mooie vloer in uw huis heeft liggen, kunt u hiermee rust of luxe uitstralen. Met de kloostervloeren van Oldhuys, haalt u een sfeer in huis die u nergens anders tegenkomt.

 

Werkwijze

Onze kloostervloeren worden op ambachtelijke wijze door ons gemaakt en bewerkt. Als enige in Nederland gebruiken wij extreem brede vloerdelen, die een breedte kunnen hebben van wel 90 centimeter. De planken zijn echt oud en komen zo aan hun unieke uitstraling. De traditionele wijze van vloeren verwerken die Oldhuys hanteert, durft bijna niemand meer aan. Wij hebben echter jarenlang ervaring en geven u bovendien 10 jaar garantie op uw kloostervloer.

 

Contact

Omdat wij de kloostervloeren zelf vervaardigen, bent u bij Oldhuys goedkoper uit dan wanneer u nog een tussenhandelaar moet betalen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u op afspraak langskomen in de showroom in Kootwijkerbroek. U kunt contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Wanneer u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 Р16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys