0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Leverancier winkelvloer

De leverancier van winkelvloeren is Oldhuys. Hier vindt u bijvoorbeeld een mooie oude houten winkelvloer. U kunt uw zaak onderscheiden van uw concurrenten door de uitstraling te creëren die bij uw winkel past. Ligt uw winkel midden in het oude winkelhart van een Hanzestad of past uw handelswaar in een mooie grachtenpandomgeving? Wij leveren als leverancier van oude houten vloeren graag een winkelvloer op maat.

 

Passie

Niet elke leverancier is bereid om mee te gaan in alle wensen voor een winkelvloer. Oldhuys heeft een passie voor het op maat maken van verouderde vloeren. U kunt bij ons een nieuwe vloer laten verouderen door technieken als roken en logen. Bekijk de mogelijkheden en de voordelen van een leverancier Oldhuys voor uw winkelvloer:

Als leverancier van onder andere winkelvloeren, zorgen we voor een regelmatige onderhoudsbeurt en kunnen we zelfs bij uitbreiding uw vloer bijleggen! Vraag meteen een offerte op via ons contactformulier.

 

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van een winkelvloer? Neem dan contact op met de leverancier van winkelvloeren; Oldhuys. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0342 – 444 333. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@oldhuys.nl.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys