0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

OldDutch

oude vloerdelen en parket

Speciaal voor u maken wij onze OldDutch vloerdelen. Deze vloerdelen vindt u nergens anders. Wij selecteren speciaal voor u extreem brede en oude stammen, oude binten en balken, en bewerken deze op ambachtelijke manier. Zo garanderen wij u absoluut maatwerk. Deze levendige en warme vloeren kunnen een complete metamorfose verzorgen in uw woning. Juist het grilige karakter dat zich kenmerkt door imperfecties zoals hoogteverschillen, noesten en scheuren maakt uw woning warm en vooral leefbaar. Immers, op dergelijke ruige en levendige vloeren maakt een krasje niets uit. Kortom deze vloeren zijn mooi, warm en praktisch!

– Breedtes tot en met 90 cm, naar keuze vaste breedtes of wisselend (foto boven)
– Diktes  t/m 36 mm (vol massief Eiken of Douglas)
– Iedere vloer wordt speciaal naar uw wensen gemaakt
– Met of zonder de authenieke lintzaagstrepen
– Geloogd, gerookt, dubbel gerookt of geceruseerd
– Oogstrelend antiek genageld of vastgelegd met authentieke Eikenhouten proppen

Er zijn bijna geen vaklieden meer te vinden die op traditionele wijze dergelijke voeren kunnen verwerken. De planken worden in het geval van een cement dekvloer gelijmd met rubberlijm op een spaanplaat tussenvloer en traditioneel vernageld met oude nagels (foto hiernaast) of geschroefd en afgewerkt met Eiken houten proppen die we maken uit dezelfde partij hout als uw vloer. Bijna al onze vakbroeders zijn bang voor dergelijke brede planken. Wij werken met een eigen procedé om de massieve vloerdelen dermate veilig te leggen dat wij een garantie van maar liefst 10 jaar geven. Van de smallere delen en het resthout maken we prachtige patroonvloeren of massieve strokenvloeren. Verrijk uw woning met een OldDutch vloer.

Aangezien iedere vloer maatwerk is en speciaal voor iedere OldDutch vloer aan de hand van uw wensen Eiken  geselecteerd wordt, dient u wel rekening met een levertermijn van circa 3 maanden. Naast Eiken delen leveren wij ook OldDutch Douglas vloerdelen tot 40cm breed.

NB  Past u op voor namaak produkten. Er zijn meerdere leveranciers actief die ten onrechte de naam OldDutch gebruiken.
Dit betreft verouderde vloerdelen of parketvloeren die echter NIETS te maken hebben met de robuuste en brede vloerdelen van Oldhuys.
Wij zijn de enige die de originele OldDutch delen (kunnen) maken. 

OldDutch vloeren
OldDutch vloer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!