0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

OldDutch vloerdelen

De OldDutch vloerdelen van Oldhuys zijn uniek in hun soort. Deze vloerdelen zorgen voor een sfeer in huis die u op geen enkele andere wijze kunt verkrijgen. De planken die gebruikt worden zijn echt oud en extreem breed. Zo kunnen er vloerdelen worden gemaakt van wel 90 centimeter breed.

 

Oldhuys

De OldDutch vloerdelen zijn onze specialiteit. We maken ze al zo lang dat we als geen ander weten hoe we het hout moeten bewerken zodat het precies aan uw eisen en wensen voldoet. Wanneer wij weten wat uw eisen en wensen zijn, gaan we ermee aan de slag en gaan we op ambachtelijke wijze te werk. Zo krijgt u een vloer die u nergens anders zult vinden. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie op het door ons geleverde werk.

 

Contact

Op de website vindt u meer informatie en foto’s van de OldDutch vloerdelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact met ons opnemen of op afspraak langskomen in Kootwijkerbroek. U neemt contact met ons op door het formulier op de website in te vullen en op te sturen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys