0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Oude vloerdelen

Oldhuys maakt oude vloerdelen voor u op maat. Of u nu op zoek bent naar authentieke vloerdelen om sfeer te scheppen in uw woonkamer, of dat u een winkelpand op een originele wijze in wilt richten: Oldhuys biedt u eindeloos veel mogelijkheden.

 

Uw wensen centraal

Dankzij jaren van ervaring in het maken van oude vloerdelen, weten wij wat er mogelijk is op dit gebied. Als enige in Nederland werken wij nog met een traditionele werkwijze, die veel andere ambachtslieden niet meer aandurven. Zo kunnen wij u extreem brede planken voor u maken, met een breedte van tot wel 90 centimeter. Deze geven uw kamer uitstraling en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

 

Contact

Op de website vindt u meer informatie over het maken van oude vloerdelen en wat wij voor u kunnen betekenen. Bovendien bekijkt u foto’s van andere vloeren die door ons zijn gemaakt in het fotoboek. Wanneer u contact met ons opneemt, kunt u ons vertellen wat uw eisen en wensen zijn en kunnen wij desgewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen. U neemt contact met ons op middels het contactformulier op de website.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys