0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Oude vloerplanken

Oude brede vloerplanken van Oldhuys komen in verschillende soorten en maten. Onze passie voor oude vloeren heeft ertoe geleid dat wij al vele jaren de specialist zijn op het gebied van mooie vloeren. Wij zijn betrokken bij het kiezen van houtsoort tot aan het onderhoud van uw oude vloer. Heeft u een bijzondere maat op het oog? Bekijk ons aanbod van planken.

 

Bijzondere planken

Oude vloerplanken zijn Oldhuys’ passie. Of u nu een vloer zoekt met de uitstraling van een monumentaal grachtenpand, of u wilt de rustige uitstraling van brede eikenhouten planken. Wij leveren met veel plezier een breed assortiment aan vloerdelen op maat. Ons assortiment bestaat uit de volgende houtsoorten:

Wij bieden voor ieder wat wils op het gebied van oude, brede vloerplanken, maar met het voordeel van onderhoudsarme kwaliteit door de behandeling van Oldhuys! Vraag via ons contactformulier de prijzen op of vraag een offerte aan.

 

Contact

Heeft u vragen voor Oldhuys over bepaalde oude vloerplanken, dan kunt u die mailen naar: info@oldhuys.nl. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer: 0342 – 444 333. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies over oude vloerplanken.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys