0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Renovatie houten vloer

De renovatie van een houten vloer is niet voor alle vaklieden weggelegd. Ervaring met oude houten vloeren is vaak een vereiste en wanneer u de sfeer van uw vloer intact wil houden, is de renovatie een secuur werkje.

 

Specalisme

Oldhuys werkt met specialisten wiens liefde ligt bij oude houten vloeren, zoals in oude boerderijen en monumentale panden. Wanneer het aankomt op de renovatie van dit soort houten vloeren, verdienen ze onze speciale aandacht. Wij hebben jarenlang ervaring met het vervaardigen en ambachtelijk bewerken van houten vloeren en dus weten we precies waar op gelet dient te worden en hoe de vloer weer tot leven gewekt kan worden.

 

Meer weten

Wanneer renovatie van uw houten vloer nodig is, kunt u daar beter niet te lang mee wachten. Oldhuys maakt voor u een vrijblijvende offerte, zodat u kunt zien dat renovatie niet altijd duur hoeft te zijn. Wanneer u rondkijkt op de website zult u bovendien zien dat wij goed werk leveren en dat wij een werkwijze hanteren die uniek is in Nederland. U kunt contact met ons opnemen voor een offerte of als u een vraag heeft, middels het contactformulier op de website. Wanneer u dit invult en opstuurt, nemen wij contact met u op.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 Р16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys