0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

 

Trap herstellen

Een trap laat u herstellen door Oldhuys. Tuurlijk wenst u kwaliteit en vakmanschap. Oldhuys staat gelijk aan liefde voor hout en wij werken dan ook met allerlei verschillende soorten. Afhankelijk van wat uw wensen en voorkeuren zijn om uw trap te herstellen, laten wij u zien wat er mogelijk is.

 

Methode

Naast het praktisch nut dat een trap heeft, kan het vaak ook zorgen voor sfeer in huis. Wanneer u kiest voor een mooie houtsoort op uw trap, zorgt dit voor een gemoedelijke uitstraling waardoor u zich helemaal thuis voelt. Juist omdat een trap ook een praktisch nut heeft, wordt er veel op gelopen. Het kan daarom zijn dat hij na verloop van tijd niet meer mooi is. Oldhuys biedt u dan de keuze voor een houten trap die dezelfde sfeer uitademt als uw vorige trap. Wilt u liever uw trap herstellen en tegelijkertijd gaan voor een nieuwe look, dan is dat ook mogelijk.

 

Meer weten

Wanneer u rondkijkt op de website, leest u meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij onze klanten bieden. Ook kunt u hier foto’s bekijken. Wilt u zelf de meest geschikte houtsoort uitzoeken voor uw vloer of trap, dan kunt u op afspraak langskomen in onze showroom. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij tevens al uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de mogelijkheden. Contact met ons opnemen kunt u doen aan de hand van het formulier op de contactpagina.

 

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys