0342 - 444 333 info@oldhuys.nl

Welkom bij Oldhuys

parket & plankenvloeren – restauratie & onderhoud – Horeca Vloeren

Houten vloer impressie
Houten vloer impressie
vloer impressie
Houten vloer impressie

Verouderde vloeren

Oldhuys schakelt u in als uw verouderde vloeren aan een opknapbeurt toe zijn. Wij hebben een passie voor het restaureren en onderhouden van echt oude vloeren. Deze vindt men veel in oude boerderijen, grachtenpanden en monumentale panden. De uitdaging gaan wij graag aan. Of het nu gaat om een plankenvloer of een vloer met patroon, onze vakkundige medewerkers kunnen het repareren.

Onderhoud en reparatie van verouderde vloeren
Naast dat wij uw verouderde vloeren repareren bieden wij ook de mogelijkheid om deze te onderhouden zodat ze lang mooi blijven. Dit verhoogt de duurzaamheid en scheelt u uiteindelijk in de kosten. Want door regelmatig onderhoud te plegen is een grote opknapbeurt niet meer nodig. Ook hoeft het plegen van onderhoud door een professional niet duur te zijn. Bij ons kunt u een offerte aanvragen zodat u weet wat de kosten zijn.

Oldhuys parket en plankenvloeren
Als u op zoek bent naar een unieke vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken de vloerdelen namelijk speciaal voor u op maat. Wij selecteren alleen planken van hoge kwaliteit. Op een ambachtelijke wijze bewerken we brede-, oude stammen en oude binten en balken. De vloeren van ons zorgen voor een fijne en warme sfeer in uw huis. Door de imperfecties geven de vloeren een ruig uiterlijk aan de ruimte waardoor deze levendig wordt. Bij Oldhuys kunt u terecht voor een uitstekende reparatie van verouderde vloeren en nieuwe, unieke houten vloeren.

Heeft u verouderde vloeren die u wilt laten repareren? Neem contact op en vraag een offerte aan.

Oldhuys

Adres:
De Standerd 15,
3774 SC Kootwijkerbroek

Tel: 0342-444333
Email: info@oldhuys.nl

 

Openingstijden: ZATERDAGS geopend van 10.00 – 16.00 UUR overige dagen op afspraak

Oldhuys