Landhuisdelen

 

U houdt van een plankenvloer maar dan uitgevoerd in een strakke werkingsvrije en elegante vloer? Wij adviseren u onze landhuisdelen.

Lange en brede planken uitgevoerd in een werkingsvrij meerlaags systeem en leverbaar in breedtes van 14 t/m40 cm breed (Eiken Olddutch landhuisdeel) en talloze houtsoorten en van fijne houtstrukturen tot OLDABBEY delen gezaagd uit oud Eiken. Ook leverbaar in allerhande exotische houtsoorten zoals Maple, Wengé, Kambala, Afzelia, Amerikaans Noten, Amerikaans Kersen, Merbau, Jatoba, en Sucupira.

 

Kortom alle denkbare houtsoorten die gezien het klimaat waar deze houtsoorten vandaan komen niet geschikt zijn als massieve vloer vanwege de werking die deze delen normaal geven.

– GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING
– unieke 10 JAAR GARANTIE
– Ideaal voor appartementen icm reductievloer
– Naadloos geplaatst.
– Tevens direct te verlijmen op dekvloer
– Vriendelijk geprijsd (v.a. 34,95 op dhz basis)
– Werkingsvrij

Modern of klassiek, er is altijd wel een houtsoort in onze collectie Landhuisdelen te vinden die perfect past bij uw interieur en als afwerking zowel lak, olie of een HORECABEHANDELING mogelijk.

OldDutch Landhuisdelen

Specaal voor degenen die WEL een levendige plankenvloer wensen maar niet de nadelen hiervan willen of de vloer willen combineren met vloerverwarming, maakt Oldhuys (veelal uit ECHT OUD EIKEN) onze eigen OldDutch Landhuisdelen.

Leverbaar in breedtes van 14 t/m 40 cm kenmerken deze brede vloeren zich door het oude en doorleefde karakter van een paar honderd jaar oude vloer.

Om dit effect te versterken kunnen wij de delen voor u trommelen, logen, roken  of Antiek te schrapen.
Kortom, onze OldDutch collectie landhuisdelen combineert de looks van een oude massief houten vloer met het gemak van onze tweelaags vloeren.

Zo is toepassing van vloerverwarming geen enkel probleem, sterker nog, op al onze landhuisdelen geven wij een unieke 10 jaar garantie!